Me.niemikoti.fi on viestintäkanava Niemikotisäätiön palvelujen käyttäjille. Me-sivuston toimittajatiimiin kuuluu kokemusasiantuntijoita ja säätiön henkilökuntaa.

Kerromme täällä tapahtumista, uutisista, kursseista ja koulutuksista. Voit myös itse lähettää tiedon tapahtumasta, uutisen tai vaikkapa ajatuksesi, mietelauseen tai runon lukijapalstallemme. Julkaisemme kirjoitukset moderoinnin jälkeen.

Koronasta johtuen Niemikotisäätiön työ- ja toimintayksiköt ovat tällä hetkellä suljettuja. Informoimme täällä ja Niemikotisäätiön sivustolla tilannepäivitykset. Koronarajoitusten aikanakin yksiköissä on saatavissa monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin. Ota tarvittaessa yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Vähemmän röökiä -ryhmälle enemmän terveyttä!

Lassilan tuetuilla asunnoilla toteutettiin Vähemmän röökiä -ryhmä, joka päättyi 5.2.2020. Ryhmän toiminnassa hyödynnettiin Keuhkoterveysjärjestö Filha ry:n materiaalia ”vertaistuella eroon tupakasta ja nikotiinista”.

Ryhmätapaamisia oli yhteensä 10. Ryhmän aloitti seitsemän Lassilan palvelunkäyttäjää, joista kuusi kävi ryhmän loppuun. Ryhmän aikana toteutettiin myös yksilötapaamisia.

Osallistujien palautetta Vähemmän röökiä -ryhmästä:

”Hyvä, että voi itse valita, haluaako vähentää tupakointia vai lopettaa. Jo tupakoinnin vähentämisestä kokee saavansa itselleen terveyshyötyjä. Ryhmässä saa vertaistukea, uutta tietoa ja välineitä.”

”Sai lisää itseluottamusta ja uskoa omaan pystyvyyteen lopettaa.”

”Hyvä, että oli samat ohjaajat koko ajan.” 

”Rauhallinen ja mukava ryhmä, jossa jokainen sai äänensä kuuluviin.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös