| |

Elämä alkaa jatkua!

Ollaan päästy kevääseen, toiseen koronakevääseen. Tässä työssä se kaikkein tärkein, talon palvelunkäyttäjät, ovat joutuneet olemaan pois toiminnasta, kun talo on siis ollut nyt puolisen vuotta kiinni. Silti, maailmalta kantautuu sen verran hyviä uutisia, että toimintatalon avaamisesta puhutaan enemmän.

Eletään murroksen aikaa, vanha koronatalvi tekee tilaa keväälle, jolloin yhä useampi ihminen (tällä hetkellä n 2 000 000) on saanut ainakin sen 1. koronarokotteeen ja tartuntaluvut laskevat lujaa kyytiä. Talven lumet sulaa humahtivat yllättävän nopeasti Vanhalta Viertotieltäkin pois. Muuttolintuja on lentänyt takaisin tänne Pohjolaan, olen bongannut västäräkin Haagan toimintatalon pihalta. Uimahallit ovat rajoitetusti avoinna erityisryhmien uimakortin omaaville, muita harrastusmahdollisuuksia alkaa myös löytyä – yksityisiä kuntosaleja ja museoita pidetään rajoitetusti auki. Elämä alkaa palata normaaliin. Mutta millainen on tuo uusi normaali?

Turvavälit, kasvomaskit, käsien pesut. Pieniltä tuntuvia konkreettisia, mutta elintärkeitä toimia varmaan jatketaan, ei vara tätäkään venettä kaada. Epävarmuuden tunteen kanssa ollaan opeteltu elämään, mutta se on sen arvoista, että saadaan kaikki kävijät taas turvallisesti mukaan toimintaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *