|

Tule mukaan Taiteen Sulattamon vuoden 2020 teatteriproduktioon!

Haemme innokkaita osallistujia syyskuussa 2020 ensi-iltansa saavan teatteriproduktion esiintyjiksi ja esityksen taustajoukkoihin, kuten käsikirjoitustiimiin.

Tervetuloa infotilaisuuteen torstaina 2.4.2020 kello 11. Tilaisuus järjestetään Taiteen Sulattamon tukikohdassa osoitteessa Malmin raitti 17 C.

Taideprojektit Taiteen Sulattamolla tuotetaan yhteistyössä eri taideinstanssien, taiteilijoiden ja mielenterveystoipujien kanssa. Viikoittain järjestetään avoimia taidetyöpajoja, jotka tähtäävät yleisölle esitettävään projektiin.

Lisää tietoa Taiteen Sulattamon toiminnasta löytyy nettisivuiltamme www.taiteensulattamo.fi

Mielen karnevaali – esitys hulluuden historiasta (työnimi) on humoristinen kuvaus hulluudesta ja siitä miten mielen sairauksiin suhtautuminen ja niiden hoitaminen on historian eri aikakausina muuttunut, vai onko se oikeastaan muuttunut lainkaan. Esityksen ohjaa näyttelijä ja ohjaaja Helena Ryti, mutta varsinainen sisältö rakentuu prosessissa ohjaajan ja koko työryhmän yhteistyönä valmistavissa työpajoissa sekä varsinaisissa harjoituksissa.

Tutustu Taiteen Sulattamon tuotantoihin oheisista linkeistä:

www.youtube.com/watch?v=BoAOYASxW-8

www.taiteensulattamo.fi/taiteelliset-produktiot/

Infotilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki teatteriproduktiosta kiinnostuneet ja lisätietoja voi kysyä tuotantoassistentti Aliisalta. Tutustumaan saa tulla Taiteen Sulattamolle myös aiemmin  taidetyöpajoihin, joiden aikataulut löytyvät täältä www.taiteensulattamo.fi/tule-mukaan/tyopajat/

Aliisa Lehtonen
Järjestösihteeri & tuotantoassistentti
Taiteen sulattamo ry
aliisa.lehtonen@taiteensulattamo.fi
puh. 040 180 6689

Tule-mukaan-Taiteen-Sulattamon-vuoden-2020-teatteriproduktioon-1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *