Me.niemikoti.fi on viestintäkanava Niemikotisäätiön palvelujen käyttäjille. Me-sivuston toimittajatiimiin kuuluu kokemusasiantuntijoita ja säätiön henkilökuntaa.

Kerromme täällä tapahtumista, uutisista, kursseista ja koulutuksista. Voit myös itse lähettää tiedon tapahtumasta, uutisen tai vaikkapa ajatuksesi, mietelauseen tai runon lukijapalstallemme. Julkaisemme kirjoitukset moderoinnin jälkeen.

Koronasta johtuen Niemikotisäätiön työ- ja toimintayksiköt ovat tällä hetkellä suljettuja. Informoimme täällä ja Niemikotisäätiön sivustolla tilannepäivitykset. Koronarajoitusten aikanakin yksiköissä on saatavissa monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin. Ota tarvittaessa yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Mieli Töihin® -valmennusyksiköstä apua tietotekniikkaan liittyvissä asioissa

Hei Niemikotisäätiön palvelunkäyttäjä!

Mieli Töihin -valmennusyksikkö auttaa sinua kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä. Avaamme toimintamme asteittain, heti kun saamme siihen luvan. Siihen asti annamme apua puhelimitse tai sähköpostin avulla. Jos haluat apua esim. Teamsin käyttöönotossa, saat sitä meiltä. Meille voit tuoda myös oman laitteesi tarkistettavaksi ongelmatilanteissa. Puhelin 040 522 8583 ja 050 408 2435.

Opiskelu toteutetaan oman jaksamisen mukaan tekemällä oppien. Toiminta on digiosallisuutta ja opiskelu- tai työelämävalmiuksia edistävää sosiaalista kuntoutusta.

Mieli Töihin® -valmennusyksikön palvelut säätiön palvelunkäyttäjille:

  • Tietokonekurssi vasta-alkajille (sisältää Sähköisen asioinnin kurssin)
  • Windows-kurssi (Kansalaisen @-kortti tai A-kortti–tutkinto)
  • Android älypuhelinkurssit
  • Koodaamiskurssit (Java, Python)
  • 3D-grafiikka ja 3D-tulostus
  • Opinnollistaminen
  • Räätälöity tietotekniikkaopiskelu
  • Yksilöllinen tietotekniikkapainotteinen työvalmennus

Kuvissa Mieli Töihin -valmennuksen työryhmä Mikko, Timo, Veikko ja Samu, sekä Hermannin tekemiä hienoja graafisia kuvia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös