Me.niemikoti.fi on viestintäkanava Niemikotisäätiön palvelujen käyttäjille. Me-sivuston toimittajatiimiin kuuluu kokemusasiantuntijoita, palveluja käyttäviä ja säätiön henkilökuntaa, mm.: Heikki Krook, Katja Lampela, Satu Mäkinen, Sanna Nevalainen, Otso Pohto, Elina Salo, Päivi Savolainen ja Pasi Tuominiemi

Kerromme täällä tapahtumista, uutisista, kursseista ja koulutuksista. Voit myös itse lähettää tiedon tapahtumasta, uutisen tai vaikkapa ajatuksesi, mietelauseen tai runon lukijapalstallemme. Julkaisemme kirjoitukset moderoinnin jälkeen.

Tapahtumakalenteri

« heinäkuu 2022 » loading...
ma ti ke to pe la su
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Lapinlahden Lähteellä monipuolista ohjelmaa läpi kesän

Lapinlahden Lähde on taiteen, kulttuurin ja mielen hyvinvoinnin keskus Helsingissä vanhassa Lapinlahden sairaalassa Helsingin Ruoholahdessa. Lähde tarjoaa tiloja ja järjestää hyvinvointiin ja kulttuuriin liittyviä tapahtumia, seminaareja ja tilaisuuksia. Lapinlahden Lähteen toimintaa hallinnoivat yhteiskunnallinen yritys Lapinlahden Lähde Oy sekä MIELI ry:n paikallisyhdistys Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry.

Tarjolla on esimerkiksi kesäliikuntaa, historiakierroksia, esityksiä ja kesäretkiä. Myös Kahvila Lähde ja Mental Museum, Lähteen sauna, puoti ja kirpputori ovat vierailun arvoisia!

Katso täältä ajankohtainen ohjelma ja yhteystiedot >

3 ajatusta aiheesta “Lapinlahden Lähteellä monipuolista ohjelmaa läpi kesän”

  1. Tämä ei muuten näy tossa ajankohtaista sivulla! 😮 Eli mistä tämän siis “löytää

    Löysin sattumalta ala otsikoista

    Mutta joo lapinlahteen kaikki vaan 🥳🥳✌️

  2. Katja Niemikotisäätiöstä

    Hei Elina kiitos huomiosta, asia korjattu. Tässä menovinkit-palstalla Lapinlahti pysyy myös näkyvillä 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös