| |

Uusia alkuja 4.6.2021

Ja niin koitti kesäkuu, ja vihdoin saimme avata Haagan Toimintatalon ovet kävijöillemme edes osittain. Ihmiset tulivat innostuneina toisiaan tapaamaan ja touhuamaan ja nyt on kuin uusi alku koko koronan keskellä. Valoa näkyy niin tunnelin päässä kuin kesäkuisessa poutasäässä. Ihanaa olla taas yhdessä, yhteisönä.

Itselleni koittaa myös uusi alku vähän myöhemmin tänä vuonna, kun työrupeamani rohkaisemana pyrin Helsingin yliopistoon Kulttuurien tutkimuksen kandiohjelmaan ja minulle sitten tarjottiinkin opiskelupaikkaa YO- todistuksen perusteella. Olin tosi onnessani ja vaikka päätä hiemaan huimasikin, otin paikan vastaan! Ensin ei uskaltanut suunnilleen edes ajatella moista, sitten siitä tuli todellisempaa pyrkimisen kautta. Ja nyt pian siitä tuleekin ihan todellisuutta! 

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

  1. Toivottavasti jaksat vielä muistaa meitä täällä säätiöllä ainakin vierailuin, kun yliopistomaailma alkaa viedä mukanaan! Muuten täältä puuttuu aivan liian tärkeä pala. Erityisesti tulen kaipaamaan sitä, että osaat kaikki maailman laulut ulkoa. Paras oli, kun lauloit sitä yhtä ihanaa Red hot chili peppersin kappaletta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *