Me.niemikoti.fi on viestintäkanava Niemikotisäätiön palvelujen käyttäjille. Me-sivuston toimittajatiimiin kuuluu kokemusasiantuntijoita ja säätiön henkilökuntaa.

Kerromme täällä tapahtumista, uutisista, kursseista ja koulutuksista. Voit myös itse lähettää tiedon tapahtumasta, uutisen tai vaikkapa ajatuksesi, mietelauseen tai runon lukijapalstallemme. Julkaisemme kirjoitukset moderoinnin jälkeen.

Koronasta johtuen Niemikotisäätiön työ- ja toimintayksiköt ovat tällä hetkellä suljettuja. Informoimme täällä ja Niemikotisäätiön sivustolla tilannepäivitykset. Koronarajoitusten aikanakin yksiköissä on saatavissa monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin. Ota tarvittaessa yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Uudet ylläpitäjät

Syksyn alettua Heikki Krook ja Tatu Hernesniemi saapuivat Pasilaan Niemikotisäätiön hallinnon tiloihin Katja Lampelan perehdytettäviksi me.niemikoti.fi-sivujen hallinnoimiseen. Mukana on myös Minna Tikka-Lapveteläinen, joka vastaanottaa Tatun opinnäytetyön Seurakuntaopiston kokemusasiantuntijakoulutuksen suorittamiseksi Heikin toimiessa Tatun ohjaajana.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös