Otso Pohton scifigrafiikka, Garthin asukkaita
| |

Sininen juna

Aurinkokentän luomiseksi rakennustyöntekijöiden piti luoda kupoli kristallikentän päälle. Kun kupoli oli luotu, he aloittivat valtavan sukkula – juna projektin, joka kuljettaisi materiaaleja ja ihmisiä sen sisällä.

Idaiat, eräät planeetta Garthin asukkaat odottavat planeetan pinnalle rakennetun sukkulajunan “sinisen junan” saapumista. He ovat matkalla aurinkokentälle tuottamaan kristallikide – energiaa. Asukkaat tietävät, että kun he saapuvat perille , he voivat elää ympäristössä, jossa on vieraanvaraisempi ilmasto johtuen kupolin suojaavasta vaikutuksesta.

He näkevät että sininen juna on tulossa. Sen yläosassa on aurinkopaneelit ja koko juna on sinisen valon peitossa. Lapset poistuvat kodeistaan ja juoksevat junaa vastaan. Tämä on erityinen päivä kaikille Garthin asukkaille, jotka tietävät tuottavansa tarpeeksi kristallienergiaa planeetan teknologian tehostamiseksi.

Nuori nainen nimeltä Linda seisoo sukkulajuna – asemalla ja katsoo maata. Linda odottaa rakastajaansa, jonka hän luulee olevan rakastunut häneen, mutta hän ei tunne häntä kohtaan mitään. Hänellä on pieni koira – klooni nimeltä Tango, joka luotiin laboratoriossa ja annettiin hänelle täyttämään tyhjiö, jonka hänen vanhempansa jättivät kuollessaan.

Sukkula – juna saapuu ja Linda näkee tuntemattoman miehen nousevan pois, joka näyttää Markilta, jota hän oli nähnyt. Mies näkee Lindan ja tulee katsomaan häntä, mutta Tango hyökkää hänen kimppuunsa ja hän kaatuu. Linda alkaa olla järkyttynyt, koska hän ei ymmärtänyt kuinka paljon hän rakasti häntä ennen kuin hän ilmestyi ja hän menetti hänet uudelleen. Mies nousee kaatumisestaan ja kävelee pois sanomatta mitään Lindalle tai Tangolle.

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *