| |

Loistavan meritähden ritarit

Kun maailman loppu oli tulossa, ihmiset kokoontuivat maan alla oleville aukiolle. He pystyttivät komentopyramideja ja armeijoita valmiina taistelemaan pelastuksensa puolesta. Pian kävi selväksi, että heillä oli aikaa vain taisteluun; ei ollut tarpeeksi aikaa suorittaa tehtäväänsä. Toivoa ei jäänyt.

Mutta sitten eräänä päivänä tapahtui jotain, mitä he eivät koskaan odottaneet: taivaalle ilmestyi musta aukko ja nielaisi kaiken valon. Sen ilmestymisen myötä korkealle heidän yläpuolelleen tuli uusi maanosa, joka loisti kirkkaasta meritähtestä; valo loisti taas kaikkien nähtäväksi. Musta aukko sisälsi myös tilaa ja aikaa, jotta ihmiset pystyivät suorittamaan tehtävänsä rakentaa sivilisaatiotaan.

Loistavan meritähden ritarit, pyramidien sotilaallinen järjestö, joka palvelee linnoituksen suojelemista hyökkääjiltä, on huomannut, että kun he menevät linnoitukseen lepäämään tai ritaritehtäviin, aika ja tila eivät ole enää heidän hallinnassaan. Heidän linnoituksensa on nyt ajallisesti ja  tilallisesti eri paikassa kuin se ennen oli. Eräänä iltana illallisella yksi ritareista huomaa linnoituksella naisen, joka ei ollut paikalla, kun hän meni sisään aiemmin. Kysyttyään häneltä hän paljastaa olleensa siellä koko ajan, koska hänen aika-avaruusjatkumonsa on ollut mustassa aukossa vuosisatoja ja hänellä on nyt mahdollisuus nähdä uusi maailma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.