Otso Pohton skifigrafiikkaa: Näkymä planeetalle Garth
| |

Alus planeetta Garthin yllä

Garthiin lähetettiin avaruusalus etsimään uutta älykkyyttä ja kartoittamaan planeetta.

Alus on tunnettu alus, nimeltään Exelcior. Se on emolaiva, joten siinä on monia erilaisia droneja, jotka lähetetään jokaisen tehtävän yhteydessä.

Garthiin saapuessaan alus oli myrskyn ympäröimä ja sen piti mennä kiertoradalle tutkiakseen sitä tarkemmin. Miehistö havaitsi, että myrsky koostui varautuneista hiukkasista ja gammasäteilystä, mikä saattaa olla haitallista pinnan asukkaille.

Tämän jälkeen miehistö lähti tehtävälle lennokilla, joissa on lataussuojat, ja meni myrskyyn tunniksi ennen kuin vetäytyi takaisin avaruuteen, vain noin 200 metrin päähän ilmakehästä. Mutta kun he poistuivat ilmakehästä, he kohtasivat jonkinlaisen voimakentän, eivätkä he päässeet takaisin kiertoradalle sen vuoksi.

Tarkkailtuaan droneilla planeettaa he huomasivat että Garth – nimisellä planeetalla asuu humanoideja jotka kutsuvat itseään Diabuiksi.

He saivat selville myös että planeetta Garthin tarina avautuu  viiden eri heimon jäsenen näkökulmasta kerrottuna :  

Heimon jäsenet :

1)  Legaatti- yksi jokaiselle ihmisheimolle – joka opettaa tilaa ja aikaa
2) Kendat – paikan päällä oleva perhe, joka työskentelee ja taistelee kansansa puolesta
3) Karrit – maanalainen teknologisten velhojen yhteiskunta, jotka välittävät vain itsestään
4) Gilmorit, meritähden ritarit- soturien eliittiyhdistys, jolla on salainen asialista
5) Idaians – geneettisesti muokatut mutantit, jotka ovat vastuussa raskaasta ja vaaralliselta työstä planeetta Garthilla.

Yksi kommentti

  1. Hei,
    Olipas mukava yllätys törmätä taiteilija Otson pelinrakennusprojektiin. Muistan kyllä jo vuosien takaa, kuinka hän siihen paneutui. Hienoa tarinaa ja upeita luomuksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.