Kirjoituskilpailu 2023

Video Block

Juhlavuoden kirjoituskilpailu, aiheena:
Niemikotisäätiö 40 vuotta

Osallistumisaika 1.7.–18.8.2023

Mitä ajatuksia Niemikotisäätiö sinussa herättää?

Niemikotisäätiö 40 vuotta -kirjoituskilpailun säännöt

  1. Kilpailuaika: 1.7.–18.8.2023
  2. Kuka voi osallistua: Kirjoituskilpailuun voi osallistua kuka tahansa Niemikotisäätiön palvelunkäyttäjä, joka ei kuulu kilpailun tuomaristoon.
  3. Kirjoituksen tyyli ja pituus: Tyylilaji on vapaa (essee, runo, novelli, some-postaus, pohdiskelma, anekdootti – faktaa tai fiktiota). Tekstin tulee mahtua yhdelle A4-paperille (esim. Word tekstikoko 12, normaali rivinväli).
  4. Kuka kirjoituksen lukee: Kilpailuteksti toimitetaan sille tarkoitetulla alla olevalla lomakkeella. Kirjoitukset lukee vain tuomaristo (ks. alla). Kirjoituksen lähetyslomakkeessa kysytään erikseen lupaa kirjoituksen julkaisuun (nimellä tai nimimerkillä) säätiön verkkopalveluissa.
  5. Omat tiedot: Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä ja yhteystiedot toimitetaan erillisenä tietona palkintoa varten. Kirjoituksen lähetyslomakkeessa kysytään erikseen lupaa kirjoituksen julkaisuun (nimellä tai nimimerkillä) säätiön verkkopalveluissa.
  6. Kuinka monta kirjoitusta: Kilpailuun voi osallistua monella kirjoituksella, kukin omalla nimimerkillään. Ts. yhdellä nimimerkillä voi lähettää vain yhden kirjoituksen.
  7. Tuomaristo on koko säätiön henkilökunta. Voittaja päätetään äänestämällä.
  8. Palkinto 100 euron lahjakortti.
  9. Voittaja palkitaan Niemikotisäätiön 40-vuotisjuhlissa 12.10.2023.

Kirjoituskilpailun voittaja on selvinnyt

Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti ja hänet palkitaan Niemikotisäätiön 40-vuotisjuhlassa 12.10.2023.

Kirjoituksia julkaistaan näillä sivuilla pääjuhlan jälkeen.