Me.niemikoti.fi on viestintäkanava Niemikotisäätiön palvelujen käyttäjille. Me-sivuston toimittajatiimiin kuuluu kokemusasiantuntijoita ja säätiön henkilökuntaa.

Kerromme täällä tapahtumista, uutisista, kursseista ja koulutuksista. Voit myös itse lähettää tiedon tapahtumasta, uutisen tai vaikkapa ajatuksesi, mietelauseen tai runon lukijapalstallemme. Julkaisemme kirjoitukset moderoinnin jälkeen.

Koronasta johtuen Niemikotisäätiön työ- ja toimintayksiköt ovat tällä hetkellä suljettuja. Informoimme täällä ja Niemikotisäätiön sivustolla tilannepäivitykset. Koronarajoitusten aikanakin yksiköissä on saatavissa monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin. Ota tarvittaessa yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Nyt valmennukseen!

Haluatko ryhtyä johonkin, mistä olet aina haaveillut? Mietitkö, millaista olisi vaikka vain päästä kokeilemaan jossain työpaikassa? Pohditko uravalintoja, kenties mietit jonkin alan opiskelua? Vai kaipaatko ihan muuten vain sytykettä ja tsemppiä?

Valtti Valmennus tarjoaa Niemikotisäätiön palvelunkäyttäjille mahdollisuutta osallistua valmennuskurssille.

Kurssi pidetään etänä Teamsilla kerran viikossa, torstaisin klo 13-14.15, kahdeksana kertana alkaen 22.4.2021.

Kurssilla lähdetään liikkeelle omista voimavaroista ja osaamisesta, ja siitä miten niitä voi tunnistaa itsessään.

Käydään läpi työelämän ja opiskelun mahdollisuuksia ja myös haasteita. Mutta ennen kaikkea valmentaudutaan erilaisiin koitoksiin. Mikä on juuri sinulle sopivin polku kohti työelämää tai opintoja — tai jotain muuta mielekästä tekemistä elämässä?

Jokainen kurssilainen saa tilanteeseensa tukea, jota jatketaan yksilövalmennuksena kurssin jälkeen. Näin valmennus voi toimia tukenasi pyrkimyksissäsi, jos niin toivot.

Kurssilla tutustutaan myös digitaalisiin välineisiin, joiden avulla omaa tilannetta ja työllistymisnäkymiä voi kartoittaa. Lisäksi opetellaan työnhaun niksejä ja harjoitellaan niitä.

Kurssille mahtuu neljä henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapaamme jokaisen ilmoittautuneen henkilökohtaisesti ennen kurssin alkua Teamsissä, jonka käyttöön on mahdollista saada meiltä opastusta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Sinulle asiasta kertoo lisää Pasi Tuominiemi 050 404 0022 pasi.tuominiemi@niemikoti.fi
tai Emma Heikkinen 050 449 7428 emma.heikkinen@niemikoti.fi.

valttivalmennuskurssi2021.v1

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös