Me.niemikoti.fi on viestintäkanava Niemikotisäätiön palvelujen käyttäjille. Me-sivuston toimittajatiimiin kuuluu kokemusasiantuntijoita ja säätiön henkilökuntaa.

Kerromme täällä tapahtumista, uutisista, kursseista ja koulutuksista. Voit myös itse lähettää tiedon tapahtumasta, uutisen tai vaikkapa ajatuksesi, mietelauseen tai runon lukijapalstallemme. Julkaisemme kirjoitukset moderoinnin jälkeen.

Koronasta johtuen Niemikotisäätiön työ- ja toimintayksiköt ovat tällä hetkellä suljettuja. Informoimme täällä ja Niemikotisäätiön sivustolla tilannepäivitykset. Koronarajoitusten aikanakin yksiköissä on saatavissa monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin. Ota tarvittaessa yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronavuosi-kirjoituskilpailun säännöt

  1. Kilpailuaika: 31.5.2021 asti
  2. Kuka voi osallistua: Kirjoituskilpailuun voi osallistua kuka tahansa Niemikotisäätiön palvelunkäyttäjä, joka ei kuulu kilpailun tuomaristoon.
  3. Kirjoituksen sisältö ja pituus: Tekstillä ei ole vaadittua minimi- tai maksimipituutta. Teksti voi olla siis vaikka runo, mietelmä, lyhyt näytelmä tai pidempi novelli. Emme kuitenkaan halua romaanipituisia kirjoituksia, koska sellaisen laadukas kirjoittaminen ei tämän kilpailun kirjoitusajan sisällä ole todennäköisesti mahdollista. Kirjoituksen aiheen (koronavuosi) käsittely on vapaa. Kirjoituksen voi otsikoida haluamallaan tavalla.
  4. Kuka kirjoituksen lukee: Kilpailuteksti toimitetaan sille tarkoitetulla lomakkeella täällä. Kirjoitukset lukee vain tuomaristo (ks. alla). Kirjoituksen lähetyslomakkeessa kysytään erikseen lupaa kirjoituksen julkaisuun (nimellä tai nimimerkillä) säätiön verkkopalveluissa.
  5. Omat tiedot: Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä ja yhteystiedot toimitetaan erillisenä tietona palkintoa varten. Kirjoituksen lähetyslomakkeessa kysytään erikseen lupaa kirjoituksen julkaisuun (nimellä tai nimimerkillä) säätiön verkkopalveluissa.
  6. Kuinka monta kirjoitusta: Kilpailuun voi osallistua monella kirjoituksella, kukin omalla nimimerkillään. Ts. yhdellä nimimerkillä voi lähettää vain yhden kirjoituksen.
  7. Tuomaristoon kuuluvat: Marko Hanni, Mixu Lauronen, Mari Lehtovirta, Mirah Tammi ja Pasi Tuominiemi (tähän voi tulla vielä muutoksia huhtikuun aikana).
  8. Palkinnot: voittajalle 100 euron lahjakortti (Prismaan), sijoille kaksi ja kolme 50 euron lahjakortit.
  9. Voittaja(t) ilmoitetaan juhannusjuhlassa (tarvittaessa etänä).

Näitä sääntöjä on selkeytetty pyynnöstä 14.4.2021.

Vieritä ylös