Me.niemikoti.fi on viestintäkanava Niemikotisäätiön palvelujen käyttäjille. Me-sivuston toimittajatiimiin kuuluu kokemusasiantuntijoita ja säätiön henkilökuntaa.

Kerromme täällä tapahtumista, uutisista, kursseista ja koulutuksista. Voit myös itse lähettää tiedon tapahtumasta, uutisen tai vaikkapa ajatuksesi, mietelauseen tai runon lukijapalstallemme. Julkaisemme kirjoitukset moderoinnin jälkeen.

Koronasta johtuen Niemikotisäätiön työ- ja toimintayksiköt ovat tällä hetkellä suljettuja. Informoimme täällä ja Niemikotisäätiön sivustolla tilannepäivitykset. Koronarajoitusten aikanakin yksiköissä on saatavissa monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin. Ota tarvittaessa yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koulutukset ja kurssit

Siivoustiimi kutsuu!

Oletko ajatellut kouluttautumista puhtausalalle tai joskus työskennellyt siivoojan ammatissa ja pohdit työelämään paluuta? Vai oletko kenties kiinnostunut uuden osaamisen hankkimisesta? Nyt se onnistuu helposti – Valtti Valmennuksen siivoustiimi auttaa sinua etenemään tavoitteessasi! Niemikotisäätiö tekee oppilaitosyhteistyötä Taitotalon kanssa. Sinulla on mahdollisuus suorittaapuhtausalan perustutkinto tai osatutkinto esimerkiksi ylläpitosiivouksesta. Valtti Valmennuksensiivoustiimi ja Taitotalo ovat tukenasi opiskelujesi aikana. Siivoustiimin …

Siivoustiimi kutsuu! Lue lisää »

Nyt valmennukseen!

Haluatko ryhtyä johonkin, mistä olet aina haaveillut? Mietitkö, millaista olisi vaikka vain päästä kokeilemaan jossain työpaikassa? Pohditko uravalintoja, kenties mietit jonkin alan opiskelua? Vai kaipaatko ihan muuten vain sytykettä ja tsemppiä? Valtti Valmennus tarjoaa Niemikotisäätiön palvelunkäyttäjille mahdollisuutta osallistua valmennuskurssille. Kurssi pidetään etänä Teamsilla kerran viikossa, torstaisin klo 13-14.15, kahdeksana kertana alkaen 22.4.2021. Kurssilla lähdetään liikkeelle …

Nyt valmennukseen! Lue lisää »

Vieritä ylös